Луната e в знак Козирог до 09:15ч на 25 декември Луната се намира

...
Луната e в знак Козирог до 09:15ч на 25 декември
Луната се намира
Коментари Харесай

Колкото повече давате, толкова повече получавате

Луната e в знак Козирог до 09:15ч на 25 декември

Луната се намира в дома на Сатурн - бога на времето, търпението, строгостта и тестванията.  Стихията на земята прави прочувственият декор в този интервал един от най-стабилните. Звездно време за практичните и рационални хора, само че неуместно за сантименталните. Разумът, целесъобразността и практичността излизат преди всичко. Вниманието на хората е ориентирано повече към материалната страна на въпроса. Добре е всяко нещо да се слага на мястото му, да се заобикаля всевъзможен хаос. Общуването с по-старото потомство, когато Луната се намира в Козирог, надалеч не е най-идеалното. Младите семейства за предпочитане да се държат по-надалеч от своите родители.

Уязвими са кожата и коленете, злобен мехур. Сериозни последици може да има натоварването на ставите, изключително на коленете. 

Лунен календар: 2 лунен ден от 09:16ч на 24 декември до 10:09ч на 25 декември

Символ на деня е рогът на изобилието. През втория лунен ден е изключително ефикасен законът: „ Колкото повече давате, толкоз повече получавате “.

Всичко, което се появи през 2-ри лунен ден в живота ви, би трябвало с признателност да се одобри, защото съдбата изпраща най-важното през този лунен месец. Всичко, което ще получите, обезателно ще го приложите в близко бъдеще, даже да не виждате никаква връзка в този миг. Отдайте се на потока на живота, той ще ви води тъкмо там, където имате нужда да бъдете, обърнете внимание на знаците на ориста, в този ден тя ще бъде изключително великодушна към всички дейни хора.

Сега най-важното е да се попадне в “струята ”. Ако попаднете в потока на естествените лунни ритми, то замисленото от вас дело ще се реализира от единствено себе си. Само от време на време ще се нуждае откорекции. Много зависи от вашата първа стъпка. Избягвайте всевъзможни подозрения. Каквото и да намислите или предприемете, не започвайте да се питате:  ”Правилно ли постъпих или не? Така ли трябваше да стане или не? ” Ако започнете да се терзаете, тогава нищо няма да стане. 

При решаването на значими въпроси се придържайте към обичайните решения и тестваните способи. Не се позволяват отрицателни страсти. Трябва да бъдете положителни и великодушни. Вслушвайте се в своята вътрешен глас. Да се заобикалят споровете, защото лишават доста сила, нужна за други неща. Ако те стартират в този момент, ще продължат през целия месец. Ако през днешния ден чувствате злост към някого, това е предизвестие, че би трябвало да се освободите от този човек. 

Старайте се да не влизате в конфликтни обстановки през днешния ден, въздържайте се от ненужни разногласия и взаимни обиди. Носете позитив на хората, бъдете оптимално великодушни за доброто в този ден.

Секс – Втори лунен ден е празник за секса, по тази причина той би трябвало да бъде занимателен, автентичен. Това е най-хубавото време за експериментиране нови полови техники, любовни игри, позиции.

Подстрижката подобрява здравето и положението на всички органи на възприятията – очите, слуха, прочиства носовите канали. Освен това усъвършенства работата на отделителната и храносмилателната системи. След това косите ви може да стартират да се навиват.

Покупки – Може да купувате единствено това, което ви е извънредно належащо.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР